Thursday, August 12, 2010

IF WOMEN CONTROLLED THE WORLD

Assalamualaikum,
Mana bisa perempuan control dunia, tentu haru biru jadinya. Saja suka-suka melihat gambar yang agak lucu ni jika dunia dikuasai wanita. Release tension kejap.
Gambar-gambar ni Sweetie ambil dari E-mail Sweetie.
So kita layan sajalah yer.

kalau tak reti 'press ANY key' please!


Jambunya keta ni jenama PRINCESS...lihat meternya dibawah..


Pemanduan berhemah weh, tengok meter keta tu, kelakar juga ya,
siap ketap bibir ngan suruh tutup mata lagi.

Jet yang canggih ni dengan warna yang pinkmengancam berdesup pantas hilang diawan biru.


Pelancaran Roket Berbunga ke Bulan..Pasti SUKSES...ya


Best..mmm... mouse ada bedak compact lagi. Bekerja sambil menjaga kecantikan..


MAri Dekat, Mari Dekat...hhe tengok teratur jer nak beli keta colour pink kene pegi
bangunan Pink gitu..teraturkan...



Jom Main Bowling. Gerenti boleh focus punya tak masuk longkang ma....
damai jer hati tengok bunga-bunga tulip kiri kanan.



Cantikkan..nak Isi minyak relax jer.. minyak naik harga pun takper,
janji tempatnya VOGUE.

and

LAST PICTURE





Ha..ni dia Pistol Berpeluru Lipstic ma
Jangan anggap tak berbahaya cik adik dan abang oii.
ADUHAI .....takut Sweetie bab pistol-pistol ni.

34 comments:

  1. salam ramadhan..
    hehehe.. semua nak pink ye kak..

    ReplyDelete
  2. Salam Ramadhan buat Mia juga,

    Pink is national colour..hehhe dah namanya wanita dan pink tak dapat dipisahkan.

    ReplyDelete
  3. salam..
    Paling menarik mouse tu la..mesti pompuan suka hehe..kreatif.

    ReplyDelete
  4. Ha ha.. habih tu, sape lak yang pakai kale hijauke.. kuningke..

    ReplyDelete
  5. HAHA, mana aci. Pink is my least favourite, nak kereta warna coklat!~

    ReplyDelete
  6. namanya dah perempuan
    ~tapi saya rasa semua gambar2 ni dibuat oleh lelaki untuk menyindir golongan wanita~

    ReplyDelete
  7. Haru weh...Roket siak bunge2 ter...

    ReplyDelete
  8. slm akak..
    sy rasa mmg btol apa yg dgambarkn oleh gmbr2 kat ats. pmpuan mmg mcm tu kan.. tp x semua laa.. hehe

    ReplyDelete
  9. W.salam Ozzy,

    Sweetie pun berkenan kat mouse tu. Ada cermin lagi.Kalaulah ada, nak jugak 1. hehe

    ReplyDelete
  10. Salam,

    hhhe agaknya kalau nak gune warna selain pink kene bayar tax la pulak..Haa..bersyarat tu

    ReplyDelete
  11. Salam Ramadhan, salam kenal Khairunnisa',

    Amboi.. nak colour coklat juga yer..camner ekk...hmm camner..nanti sat nak pikiag jap.

    ReplyDelete
  12. Salam Tehr,

    Ada2 jer bahan gurauan/sindiran mereka, Tak tahula pulak Sweetie yang buat ni lelaki ker perempuan.

    ReplyDelete
  13. Salam JD,

    Tu la kreatif ya. Roket yang terus meluncur laju ke bulan pun dihiasi dengan dengan bunga-bungaan. Kaum wanita biasanya teliti dalam bab hias menghias ni.

    ReplyDelete
  14. W.salam Yua,

    Apa yang digambarkan diatas adalah sifat dalaman wanita yang begitu gemarkan kecantikan dan kesempurnaan dalam kehidupan seharian.

    ReplyDelete
  15. heheheh..pening gak pale kalau dah camtu

    ReplyDelete
  16. Salam,

    Heee bukan pening apa ye.Pening tengok pink colour jer dimana2..letih minda yer.

    ReplyDelete
  17. salam..

    amy tertarik dengan petrol station dia...menarik sungguh meriah gitu tapi ada ke org nak buat mcm tue hahahahaa...

    ReplyDelete
  18. W.salam Amy,

    Memang cantikkan. Kalau dah letih2 drive, singgap jap isi minyak..rasa seronok jer yer. Mana tau ada usahawan wanita kita yang berminat buka petrol station camtu. dasat juger yer.

    ReplyDelete
  19. salam sweetie,

    Capt baru tau..pink favorite color ya...
    Kreatif juga idea ni! kalau pompuan control dunia...byk yg kena pecat dan byk duda pulak dah.hehehe

    ReplyDelete
  20. W.salam Capt,

    Sweetie suka juga colour pink, tapi pink lembut gitu.

    Pasti dunia jadi tidak karuan jadinya kalau wanita yg control dunia.
    Boss wanita agak moody ya. Silap sikit jer staff lelaki, ha..u r fired..

    Kalau cam gini Ramailah Lebai Malang nampaknya.

    ReplyDelete
  21. saya suker warna pink...dulu berangan nak lappy kaler pink...tapi tak dapat lar...uwaaa...

    ReplyDelete
  22. Salam Shiela,

    Belum ada rezeki lagi tuh. Mana tahu dapat suprise hadiah dari yang tersayang (Lappy kaler pink lagi). Tentu seronokkan..

    ReplyDelete
  23. Salam kak sweety,
    Wah... dunia wanita. hihi. fenin lelaki nengoknya. takpelah, kita pun ada share juga kan? ;)

    ReplyDelete
  24. alahai semua menarik la gambar ni kak sweety heheh.. pistol gincu hehehe tak penah nengok

    ReplyDelete
  25. salam..
    perkongsian gambar yang menarik..
    wanita sememangnya kurniaan Allah
    untuk di sayangi..bertuah anak2 anda
    ada seorang ibu yang penyayang..
    selamat menjalani ibadah puasa..
    **dah okey..boleh komen..

    ReplyDelete
  26. W.salam Indah,

    Dah tentunya ramai lelaki yang fenin. hehee.share kita tetap mantap ma...dah namanya wanita. (Saja suka2 jer indah).

    ReplyDelete
  27. Salam Nuriz,

    Mata wanita ni memang suka melihat yang cantik dan yang menarik.

    Yerla, Pistol tu, pelurunya lipstic lagi. sebelum nak mempertahankan diri boleh berhiasl ak lagi...hheee..biar benar?

    ReplyDelete
  28. W.salam En Zul.

    Hehe saja suka2 En Zul gambar menarik ni.

    Wanita dan lelaki dijadikan utk saling melengkapi dan tentunya setiap dari kita mahu disayangi. Terima kasih atas ucapan, Anak adalah kurniaan yang paling bernilai dari Ilahi dan tidak harus dipersiakan.

    ReplyDelete
  29. Bila sebut pasal perempuan ni...semua cantik...harap yang lain2 pun cantik gak kan...

    ReplyDelete
  30. Salam Iman, Apa Khabar,

    Moga kita juga beroleh kecantikan yang sebenar sebagai wanita.cantik amalan,cantik hati, cantik budipekerti.

    ReplyDelete
  31. tak sangka ada jet warna pink
    www.preetybagz.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. Salam kenal, salam Ramadhan Fairuz,

    hehe.Kalau dah namanya wanita controlled dunia, Jet pun mahu bertukar warna Pink kaler.

    ReplyDelete
  33. comel-comel kak sweetie pic kat atas tu..tersenyum awe tengok...heheh..suke yag station minyk ngan bowling tu

    ReplyDelete
  34. Salam Awa,

    Samalah kite Awa, sebab banyak bunga..cantikkan?
    Jgn lupa tujuan sebenar nak kesana sudahlah ..dok leka melihat keindahan..hehe

    ReplyDelete