Thursday, October 28, 2010

NILAH KELUARGA SUAMI

Salam,

  • Inilah gambar keluarga suami. Baba (Aghaa Ibrahim), mama (Khanum Khadijah)
  • Adik beradiknya yang sulung khanum Batul ber t.shirt kuning dan anak perempuannya suraya
  • Anak yang ke 2 Khanum Dohi yg pakai baju hijau, anak lelakinya yg baju belang dan anak perempuan ber t.shirt merah dan suaminya.
  • Anak Yang ke 3, Aghaa Abbas, kemeja putih dan isterinya Khanum Mansurah yng berbaju cokelat.
  • Anak ke 4 Khanum Nahit yang berbaju purple dan anaknya yang berbaju petak2 dan anak lelaki ber t.shirt merah.
  • dan last sekali bungsu suami Sweetie.

Note: Aghaa = Encik, Khanum = Puan

Bergambar dengan Suraya dan abangnya Amir Ruhullah. Suraya Paling rapat ngan Sweetie. Masih solo lagi tau dan study Phd in math.




hmm anakbuah ngan Pakcik.


Gambar sapa lagi, Hubby macam terkejut jer bila bergambar...

Gambar baba dan menantunya Aghaa Reza (suami Nahit)



Inilah gambar anak buah yang termuda. dah 12 tahun dah. Hussein namanya. Sian dia takder kawan. Semua sepupunya dah dewasa. Adik beradik dua orang jer..

16 comments:

  1. yeaaaa dapat gak tengok kuarga akak kat sana

    ReplyDelete
  2. slm akak..
    comel la org2 iran ni =)
    akak pon comey =))

    ReplyDelete
  3. Salam Lela,

    Nilah gambar keluarga yg ada pada akak.berkongsi untuk tatapan rakan2 kat sini.

    ReplyDelete
  4. Salam Yua,

    ehmmm yang mana comel tu ada 3 orang jejaka yang single tu yang baju kotak, baju belang dan Amir. Hhehe 2 orang tu masih study di Univ macam Yua juga dan Amir tu bekerja di bank.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, suka che mid tengok.. lepas ni cite la pulak, macamana boleh terkawin dgn orang iran pulak??

    ReplyDelete
  6. Salam kak ina,

    Rasa gembira tengok pic akak bersama kuarga mentua nampak happy sangat. Bertuah juga kahwin dengan orang sana.., jauh perjalanan luas pemandangan.

    Semoga akak berbahgia hidup disamping suami tercinta.

    ReplyDelete
  7. Merioh amat weh.Moge bahagia sokmo...

    ReplyDelete
  8. Salam JD,

    Meriah..ramai benar keluarganya yer.Tima kasih.. Amin

    ReplyDelete
  9. W.salam adik,

    Alhamdulillah penerimaan keluarga mertua baik begitu juga ahli keluarga yang lain. tima kasih mendoakan akak dan suami.Moga adik dan keluarga juga sentiasa dirahmatiNYA...Amin

    ReplyDelete
  10. Salam Che Mid,

    Hehee. macammana boleh terkawin dgn org sana lak yer..hmm panjang ceritanya tu kak. 3 hari 3 malam tak leh habis...

    ReplyDelete
  11. kesian si hussein takde yang sebaya. btw ini my 1st time nampak gambar akak sweetie. baru tau akak sekeluarga dgn orang parsi. kenen2 kan sy dgn mana2 gadis iran boleh kak? hahaha. gurau jek.
    salam ziarah. :)

    ReplyDelete
  12. W.salam Ben,

    Hussein tu walaupun takder rakan sebaya dlm keluarga ini, tapi dia amat manja. haa..semua manjakan dia. Hehehe kalau sudi katakan sudi, ramai gadis iran sukakan pemuda malaysia, kata diorang very gentleman. hmm bonus tu.

    ReplyDelete
  13. Wahhhh......bahagia gitu....Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  14. Salam Iman.

    InsyaAllah..Moga hidup kami diberkatiNYA begitu juga hidup Iman sekeluarga. Amin..

    ReplyDelete
  15. salam kak,

    seronok ada keluarga besar ni..
    boleh jalan2 lagi.. hiks..

    ReplyDelete
  16. salam kak sweetie. ya allah, lamanya tak ziarah d sni. apa kahabr kak? diharap semua baik2 sja. fifey tgk foto dh tau dh kakak sekeluarga baik2 shja. well, dengan membaca dan melihat foto, fifiey dpt mkin kenal dgn family kakak...suka tgk..
    kirim slm buat mereka semua ye.

    ReplyDelete