Wednesday, June 2, 2010

KEJAMNYA YAHUDI LAKNATULLAH

Salam Semua,
Sungguh kejam sekali tentera Israel Yahudi terkutuk ni membuat serbuan ke atas misi kemanusiaan ke Gaza. Sedih sekali kita mendengar, misi kemanusiaan yang yang diwakili oleh orang awam dan tidak membawa senjata telah digempur dengan tentera komando mereka dan menyebabkan 9 orang terbunuh dan menawan aktivis yang lain sebagai banduan dengan alasan menyatakan aktivis memasuki wilayah mereka secara haram.
Begitu jeleknya kita melihat Israel dengan begitu angkuhnya menunjukkan kekuasaan tanpa dicabar oleh kuasa lain, kuasa yang hanya mendiamkan diri tanpa ambil peduli dengan umat Islam di Palestin dizalimi sedemikian rupa. Walaupun segala kelengkapan aktivis, bekalan telah dirampas, tetapi misi ini berjaya sampai ke seluruh pelusuk dunia yang menyatakan sekatan ke atas Gaza sejak 2007 lagi patut dibubar dan tidak adil sama sekali.

Syukur Alhamdulillah juga seramai 12 orang aktivis Malaysia telah dibebaskan, walaupun mereka telah dilayani sebagai banduan selama lebih 16 jam, dengan layanan yang kasar dan segala peralatan juga dirampas. Semoga mereka selamat kembali ke Malaysia dan semoga usaha mereka ini membuka hati mereka yang lain meneruskan jihad mereka tanpa jemu, tanpa ragu, tanpa takut sehingga ke akhirnya.

Mengapalah Negara-negara Islam yang lain begitu payah bersatu menentang Yahudi ni. Apakah agaknya yang membelenggu mereka? Sampai bila agaknya Israel akan terus berkuasa dan zalim terhadap penduduk Palestin? Apakah agaknya yang boleh kita buat? Dari jauh hanya doa yang kita utuskan, dan memboikot produk keluaran/perkhidmatan mereka. Semoga kaum zalim laknatullah dan sekutunya ini segera mendapat pembalasan dan bala dari Allah swt. Amin.

6 comments:

 1. Salam kenal Jane,

  Memang terkutuk yahudi ni.Bangsa yg tak berhati perut/zalim.Moga Allah swt turunkan bala ke atas mereka.

  ReplyDelete
 2. salam sweetie...
  Dah bertahun2 mereka bermaharajalela...yang pelik kenapa dan mengapa ianya berterusan hingga ke saat ini???...apakah kekuatan yahudi ini sehinggakan ia masih kukuh dan utuh serta bertindak sekejam itu...akak berharap keajaiban akan datang utk menghacurkan mereka yang tidak berhati perut ini...(nak ckp lebih2 pun tak boleh gak..huhu)..

  ReplyDelete
 3. W.salam Kak Salju,

  Tak tahulah Sweetie nak jawab Kak, Kenapa sampai skrang berterusan. Betul kata akak tu, moga ada keajaiban berlaku utk menghancurkan mereka. Waallahualam.
  Hidup!, Hidup! Islam,
  Jahanam-Jahanam Yahudi!..

  ReplyDelete
 4. salam kak sweetie,

  Allah Huakbar, semoga seluruh umat Islam didunia ini mesti kembali kejalan Allah...
  Banyak kemodenan dalam islam yg kita lihat dan jauh tersasar. Hiburan sana sini, pakaian ala2 barat, perjudian, kemaksiatan, perebutan kuasa, perbalahan syiah dan sunnah.
  Orang kafir tidak segan, hormat dengan orang islam malah mereka tersenyum melihat kita ditindas. Semoga saudara2 kita disana berada dalam golongan Jihad Fisabilillah. Janji Allah pasti dtg menolong kita umat Islam. Insyallah..

  ReplyDelete
 5. W.salam Adik,

  Umat Islam tidak bersatu,Banyak perpecahan dikalangan umat Islam ini sendiri.Semua menjadikan Orang Kafir begitu senang mengambil kesempatan atas kelemahan ini.Semoga semua umat islam sedar sebelum terlambat.Bersatu kita semua menentang kezaliman yahudi durjana ni.

  ReplyDelete